Hulp nodig?

Voor vragen over JouwWeb kun je ons helpcentrum raadplegen. Neem gerust contact op als je daar je antwoord niet kunt vinden.

Hoe kunnen we u helpen?

Geen zin om te wachten en wil je direct antwoord? Zoek hieronder jouw vraag en tussen onze veelgestelde vragen.

Gevonden worden

Er zijn een aantal manieren waarop je jouw positie in de zoekresultaten kunt verbeteren.

Een website maken

In de Editor vind je alle elementen die je nodig hebt om interessante pagina's te maken.

E-mail instellen

Pro- en Business-gebruikers die een mailbox hebben aangemaakt, hebben verschillende mogelijkheden voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

Producten verkopen

Pro- en Business-gebruikers kunnen de webshopfunctionaliteit gebruiken om hun fysieke of digitale producten te verkopen.

Video's

Onze hulpvideo's zijn een geweldige manier om snel aan de slag te kunnen!

Aan de slag

Jouw website de wereld in brengen via het wereldwijde web.

Bezoek het helpcentrum

Veelgestelde vragen

Kan ik jullie ook bellen?

We bieden geen telefonische ondersteuning bij JouwWeb. We hebben ervaren dat we onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per e-mail. Stuur ons gerust een e-mail, dan zullen we bewijzen dat je van ons de beste support krijgt!

Wat zijn de kosten voor de abonnementen per maand?

De prijzen verschillen per pakket. Voor een JouwWeb Lite-pakket betaal je € 6 per maand, voor Pro betaal je € 10,50 per maand en voor Business € 21 per maand. Bij jaarlijkse betaling krijg je extra korting. Je kan bij ons ook een gratis website maken, daar hoef je niets voor te betalen.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

De abonnementen en de domeinnamen worden automatisch verlengd. Je kan zelf bepalen of het pakket maandelijks of jaarlijks wordt verlengd.

Zit ik vast aan een doorlopend abonnement?

Je kan het Lite-, Pro- of Business-pakket opzeggen met inachtname van één maand opzegtermijn. Bij betaling per jaar wordt het pakket steeds met een jaar verlengd. Bij betaling per maand is dat per maand. Na opzegging maken we direct de verhuiscode / token van je domeinnaam beschikbaar. Desgewenst kun je je domeinnaam ergens anders onderbrengen.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt een betaald abonnement opzeggen door ons een e-mail te sturen via de contact pagina. Houd er rekening mee dat er bij opzegging een opzegtermijn van één maand geldt.

Heb ik technische kennis nodig voor het website bouwen?

Nee, dat is voor onze website maker niet nodig! Wij streven ernaar om het maken van een website zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jou. Zodat iedereen zelf een website kan maken.

Kan ik een webshop starten?

Het is zeker mogelijk om een webshop te starten! Bij een Pro pakket kan je 10 producten verkopen en bij een Business pakket kan je een onbeperkt aantal producten verkopen! Voor meer informatie kan je een kijkje nemen in ons helpcentrum.

Kan ik een zakelijke e-mail aanmaken?

Bij een Pro of Business abonnement is het mogelijk om een mailbox aan te maken. Bij een Pro abonnement kan je gebruik maken van 1 mailbox van 1 GB en bij een Business abonnement is er 1 XL mailbox van 10 GB beschikbaar!

Mijn vraag staat hier niet bij, kan ik ergens terecht?

Wij leveren gratis support. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan eens een kijkje in ons helpcentrum of neem contact met ons op

Neem contact op

Heeft het helpcentrum geen antwoord op je vraag? Stuur ons een bericht, dan helpen we je graag:

Social media

Volg ons ook op social media: