"Wij helpen kleine ondernemers om hun online aanwezigheid te vergroten, door hen de tools te bieden waarmee ze gemakkelijk een eigen website kunnen bouwen waar ze trots op zijn."

Uitstekend
4,5 van de 5

Prestaties

2,04miljard

omgezet door onze klanten

4,3miljoen

websites gemaakt

12.00duizend

5-sterren beoordelingen

Onze beloften

Verrassend gemakkelijk

We houden zaken graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom kan iedereen met JouwWeb een website bouwen, ook zonder enige technische kennis.

Betaalbaar en zorgeloos

Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om hun eigen website te maken, ongeacht hun inkomen. Buiten de beste prijs, willen we het maken van een website zo zorgeloos mogelijk maken.

Een leuke ervaring

Denk jij dat een website maken saai is? Niet met JouwWeb! Met onze geavanceerde drag and drop Editor wordt het verrassend leuk.

Uitstekende support

Hulp nodig? Onze uitstekende support afdeling helpt je graag verder!

Een eindresultaat om trots op te zijn

Wij zorgen ervoor dat jij de tools hebt om een website of webshop te maken waar je trots op kan zijn!

Van studentenonderneming naar wereldwijde speler

Wat gebeurt er als je twee ambitieuze it-studenten samen aan tafel zet met een laptop en een WiFi code? Je weet van tevoren niet wat eruit komt, je weet alleen dat het spannend, verrassend en interessant gaat zijn…

Wouter Twisk (CEO) en Roel van Duijnhoven (CTO) ontmoeten elkaar in 2006 op de Technische Universiteit van Eindhoven. Wat begon als een studieproject dat gebruikt werd door familie en vrienden, is inmiddels doorgegroeid naar een premium tool waarmee kleine ondernemers binnen 10 minuten een website kunnen maken. JouwWeb is geboren en niemand kan er nog omheen.

De oprichters van JouwWeb in hun eerste kantoor De oprichters van JouwWeb in hun eerste kantoor
JouwWeb
Sinds 2020 ook internationaal met Webador

Na hun afstuderen in 2013 hebben Roel en Wouter hun zinnen fulltime op JouwWeb gezet. Ze huren een kantoor in het bruisende Strijp-S in Eindhoven, nemen hun eerste medewerkers aan... en wat blijkt? Het studentenbedrijf groeit snel uit tot een succesvolle, internationale websitebouwer. In 2020 lanceert JouwWeb zijn internationale broer: Webador met het idee om onze websitebouwer en helpcenter in meerdere talen beschikbaar te maken.

De snelle groei heeft inmiddels ruim 188000 kleine ondernemers wereldwijd geholpen hun online vindbaarheid te verbeteren. Onze websitebouwer is nu beschikbaar in maar liefst 10 talen! Ons toegewijde team van 30 mensen werkt elke dag om eigenaren van kleine ondernemers over de hele wereld te helpen een website te bouwen waar ze trots op kunnen zijn.

Het team bij het accepteren van de Deloitte Fast 50 award in 2022 Ons team is in 2023 gegroeid naar ruim 30 mensen

Wij zetten ons in om kleine ondernemers wereldwijd te helpen

Onze donatie van € 50.000 aan Village Enterprise helpt startende kleine ondernemers in Oost-Afrika. Deze organisatie zet zich in voor het versterken van kwetsbare vrouwen door middel van ondernemerschap.

Awards

Deloitte Technology Fast 50 2019 2020 2021 FD Gazellen 2019 WebsiteToolTester Beste Websitemakers Beoordeeld met ‘Uitstekend’ op Trustpilot
Roel ontvangt de Deloitte Technology Fast 50 award in 2022.
Just some friendly coworkers chatting on the coffee break

Wil jij ook een eigen website maken?

Meld je vandaag nog aan? Dit kost slechts enkele minuten.